Školní jídelna

 

Upozornění na alergeny

 

Při přípravě pokrmů ve školní jídelně se běžně používají potraviny, které mohou pro rizikové skupiny dětí působit jako alergeny.

 

V jídelním lístku budou označeny číslicí podle níže uvedené tabulky:

 

 

1.  Obiloviny obsahující lepek

  1.  Korýši a výrobky z nich
  2.  Vejce a výrobky z nich
  3.  Ryby a výrobky z nich
  4.  Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  5.  Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  6.  Mléko a výrobky z něj
  7.  Skořápkové plody (ořechy, tj. lískové, kešu, pekanové, para,

pistáciové, makadamské a mandle)     

  1.  Celer a výrobky z něj
  2.  Hořčice a výrobky z ní
  3.  Sezamová semena a výrobky z nich
  4.  Oxid siřičitý a siřičitany
  5.  Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  6.  Měkkýši a výrobky z nich

 

Informace rodičům – odhlašování obědů

Obědy je nutné odhlašovat den předem, nejpozději do 13.00 hodin u vedoucí školní jídelny P. Vejtrubové (telefon 325 512 286 nebo nejlépe emailem: vejtrubova@zsdd.cz).

V první den nemoci lze oběd vyzvednout pouze v době od 11.30 – 12.00 do vlastních jídlonosičů (jinak není možné oběd vydat).

Nezaplacený oběd není možné vydat!

 

PřílohaVelikost
Provozní řád školní jídelny474.42 KB

Jídelníček

Dnes se nevaří:-)